Lomalainaa unelmien matkan toteuttamiseksi

Lomahaaveet muuttaa todeksi Halinon vakuudeton ja helppo laina.

 

Hae lainaa

Latautuu... odota

Lomalaina

Janoatko irtiottoa arjesta lomamatkan muodossa? Onko mielessäsi matkakohde, jonne matkustamisesta olet haaveillut jo pitkään ja hartaasti? Maailma on mahdollisuuksia täynnä aina rentouttavasta rantalomasta ostoslomaan suurkaupungissa.

Oli unelmakohteesi sitten kotimaassa tai ulkomailla on matkasta helpompi nauttia, kun lomabudjetti ei ole liian rajallinen. Vaikka säästösi eivät juuri nyt loman kustannuksia kattaisikaan, ei matkustusajankohtaa tarvitse siirtää myöhemmäksi. Meillä on tarjota sinulle helppoa ja vakuudetonta lainaa, jonka saat tilillesi nopeasti jopa äkkilähtöä varten.

Matkustamiseen ja lomailuun tarjoamme Halino-lainaa. Halino-laina on vakuudeton laina, josta on mahdollista pitää vuosittain kaksi maksuvapaata kuukautta. Saat lainapäätöksen nopeasti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Lainan perustiedot ja edut

  • Mahdollisuus pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa
  • Voit maksaa lainaasi sovittua nopeammin tai kokonaan takaisin milloin haluat
  • Päätös välittömästi
  • Lainaa heti tilille, jopa samana päivänä
  • Täysin kuluton 14 vuorokauden palautusoikeus

 

Täyttämällä lainahakemuksen saat alustavan lainapäätöksen heti. Mikäli lainahakemuksesi hyväksytään, voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Rahat maksetaan tilillesi, kun lainakäsittelijämme on tehnyt lopulliset tarkastukset.

 

Näin voit maksaa lomasi Halinon avulla

Halinon avulla loman rahoittaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheita.

  1. Arvioi lomasi kokonaiskustannukset.
  2. Hae Halino-lainaa kyseiselle summalle nettihakemuksella.
  3. Mikäli alustava lainahakemuksesi hyväksytään, allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi.
  4. Rahojen saavuttua tilillesi, maksa ensimmäiset lomasi kulut. Muista varata rahaa matkakassaasi.
  5. Voit maksaa lainaasi takaisin itselle sopivalla maksuaikataululla jopa viiden vuoden ajalla.

 

Vakuudeton laina on vaivaton tapa ottaa lomasta kaikki irti. Nauti lomastasi!

Lomaunelmista totta lainalla

Vuosilomasta kaikki irti

Oletko jälleen ahertanut vuoden päivät töitä tehden ja pian on taas vuosilomasi aika? Muutaman viikon irtiotto työnteosta tekee varmasti hyvää, ja siitä kannattaakin ottaa kaikki irti. Pitkän työvuoden jälkeen lomalla lepääminen on tärkeää, mutta varsinkin pidemmän vuosiloman aikana kannattaa myös pitää hauskaa. Tässä tekstissä jaamme tietoa suomalaisten kesälomatottumuksista ja vinkkejä onnistuneeseen vuosilomaan.

 

Heinäkuu on suosituin lomakuukausi

Tilastokeskuksen toteuttaman tutkimuksen mukaan heinäkuu on suomalaisten suosima lomakuukausi. Tällöin jopa 34 prosenttia Suomen työllisestä työvoimasta lomailee. Heinäkuu onkin monesti kesän lämpimin kuukausi, ja sen aikana järjestetään paljon kesätapahtumia ympäri Suomen.

Lukuisat musiikkifestivaalit ja muut kesäiset tapahtumat, kuten Eukonkannon MM-kisat sekä Kotkan Meripäivät, sijoittuvat vuosittain heinäkuuhun. Lisäksi Tilastokeskuksen tutkimuksesta selviää, että heinäkuu on suosituin hääkuukausi: Vuonna 2016 heinäkuussa avioiduttiin yhteensä 4 538 kertaa. Nämä ovat mahtavia tapoja nähdä ystäviä sekä nauttia lämpimistä kesäpäivistä samanaikaisesti.

Tapahtumien lisäksi kesäisin Suomessa on myös lukuisia muita vapaa-ajanviettotapoja. Vai miltä kuulostaisi päivä jossain Suomen monista huvipuistoista tai vaikka kiireetön ja auringontäyteinen rantapäivä? Mahdollisuuksia on loputtomasti ja lämmin kesäkeli tekee tekemisestä kuin tekemisestä mukavampaa.

Suomalaiset matkustavat runsaasti kesäkuukausina. Vuonna 2016 touko-elokuussa 15 – 84-vuotiaat tekivät arviolta 16 miljoonaa matkaa, kertoo Tilastokeskus suomalaisten matkailua koskevassa tutkimuksessaan. Suurin osa matkoista tapahtui kotimaassa, mutta myös ulkomaille tehtiin yli 3 miljoonaa vapaa-ajanmatkaa.

 

Mökkeily ja risteilyt lomailijoiden suosiossa

Suomalaiset ovat risteilykansaa, sillä suosituin tapa lähteä ulkomaan vapaa-ajanmatkalle oli laiva. Vuonna 2016 meriteitse tehtiin jopa 1,5 miljoonaa matkaa. Muutaman päivän mittainen matka naapurimaihimme tai pidempi loma kauempana Suomesta rentouttaa ja saa varmasti unohtamaan työn ja arjen kiireet. Eri matkanjärjestäjät ja lentoyhtiöt pitävät erilaisia kesäkampanjoita, joiden aikana matkoja voi saada tarjoushintaan.

Myös mökkeily on suosittua suomalaisten keskuudessa kesäisin. Koko maassa oli kesämökkejä vuoden 2016 lopussa noin 503 000, selviää Tilastokeskuksen Rakennukset ja kesämökit -tilastosta. Mökkeily onkin hyvä tapa vaihtaa ruuhkainen kaupunkielämä stressivapaisiin päiviin luonnonhelmassa ja nauttia läheisten seurasta. Mökiltä on myös mukavaa tehdä päivämatkoja lähikaupunkeihin tai -kyliin. Tietysti grillaamista ja saunomista unohtamatta.

Vuosilomaviikkojen aikana kannattaa sekä levätä että nauttia vapaa-ajasta erilaisten aktiviteettien muodossa. Mikäli olet lomarahan tarpeessa, on meillä tarjota eri suuruisia ja maksuajoiltaan eri pituisia lainoja, jotta lomasi oli mahdollisimman mukava ja ikimuistoinen.

Rahoita matkasi kohti aurinkoa

Matkalle nopeasti lomalainan avulla

Kulutusluotoista ja muista lainoista puhuttaessa tulee usein mieleen erinäiset äkilliset tarpeet, joihin tarvitaan rahaa nopeasti. Esimerkiksi laskujen maksaminen, yllättävät sairaskulut, autonkorjaukset ja muut vastaavat tilanteet ovat yleisiä rahankäyttökohteita. Kulutusluotoille eli vakuudettomille lainoille on myös muita, paljon hauskempia käyttökohteita kuten lomamatkat.

Aina välillä kannattaa pitää taukoa arjesta ja nauttia elämästä. Miksi et lähtisi lomalle?

Kulutusluoton saat nopeasti ja voit hyödyntää kaikki mahtavat internetissä mainostetut äkkilähtötarjoukset. Lomareissu on välillä kaikille tarpeen, sillä lomalla mieli virkoaa ja kroppa rentoutuu. Älä anna väliaikaisen rahanpuutteen estää elämääsi. Hae lomalainaa Halinolta!

Käytä rahaasi myös hauskanpitoon, olet sen ansainnut. Rentoutuminen ja pieni hetki kodin ulkopuolella tulisi olla mahdollista jokaiselle. Kulutusluottoa hakemalle raha ja loma ovat vain muutaman askeleen päässä.

Muista että lainahakemus on luottamuksellinen, varmasti turvallinen ja vaivaton tehdä. Kulutusluotto on vakuudeton, etkä tarvitse hakemukseen muita takaajia tai vakuuksia. Lisäksi lainaamme sisältyy 14 vuorokauden täysin kuluton palautusoikeus, jonka voit hyödyntää mikäli mielesi muuttuu.

Lainaa voit hakea myös lomasi aikana, niin voit jatkaa lomaasi pidempään. Jatka lomaasi yhdellä yöllä, käy illallisella kaupungissa tai juhli tärkeimpien läheistesi kanssa. Lainapalvelun avulla voit saada sen minkä olet ansainnutkin.

Lomalaina on nopea ja vaivaton kulutusluotto, joka auttaa sinua pitämään taukoa arjesta. Kysy lisää miten lainapalvelumme voi auttaa sinua saamaan sellaisen loman kuin haluat.

Oletko loman tarpeessa?

Hae lomalainaa ja nauti lomastasi!