Juhlalaina auttaa häiden järjestelyissä

Oli edessä sitten häät, syntymäpäiväjuhlat tai valmistujaiset, Halino on mukana järjestelyissä.

 

Hae lainaa

Latautuu... odota

Juhlalaina

Oletko järjestämässä suuria juhlia, kuten häitä, syntymäpäiväjuhlia tai valmistujaisia? Mieleenpainuvien juhlien järjestäminen on usein kallista ja niiden budjetointi hankalaa, sillä kustannukset saattavat yllättää juhlien järjestäjän. Onnistuneita juhlia järjestettäessä eri kustannukset, kuten tilavuokra, tarjoilut ja kutsukortit, nousevat yhteenlaskettuina nopeasti suuriksi.

Esimerkiksi häät maksavat usein jopa tuhansia euroja. Häät ovat kuitenkin monille se kaikista tärkein ja arvokkain juhla. Siksi niiden järjestelyistä on ikävää leikata vain sen takia, ettei oma taloudellinen mahdollista kaikkien häätoiveiden täyttämistä.

Juhlien ajankohtaa ei kuitenkaan tarvitse siirtää tai kustannuksia karsia, vaikka omat säästösi eivät haluamiesi juhlien kustannuksia kattaisikaan. Jotta sinä saisit ikimuistoiset ja toiveidesi mukaiset juhlat, tarjoamme sinulle Halino-lainaa. Halinon avulla maksat häiden, ristiäisten, syntymäpäivien tai koko suvun joulujuhlien järjestämisen.

Halinon juhlalaina

 

Lainan edut:

  • Mahdollisuus pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa
  • Voit maksaa lainaasi sovittua nopeammin tai kokonaan takaisin milloin haluat
  • Lainapäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä
  • Täysin kuluton 14 vuorokauden palautusoikeus
  • Mahdollisuus lainaturvavakuutukseen

 

Täytä verkkohakemus, saat alustavan lainapäätöksen samoin tein. Mikäli lainahakemuksesi hyväksytään, voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Rahat maksetaan tilillesi, kun lainakäsittelijämme on tehnyt lopulliset tarkastukset. Jopa samana päivänä.

 

Näin käytät Halinoa juhlien järjestämisen apuna

Halinon avulla juhlakustannukset on helppo kattaa. Lue alla olevat ohjeet.

  1. Tee budjetti juhlallesi.
  2. Hae Halino-lainaa sille osalle kustannuksia joita et pysty kattamaan säästöilläsi. Nettihakemus tai soita suoraan asiakaspalveluumme.
  3. Jos lainahakemuksesi hyväksytään alustavasti, allekirjoita lainasopimus netissä.
  4. Lainakäsittelijämme maksaa rahat tilillesi lopullisten tarkistusten jälkeen. Maksa juhlien kuluja kuten tilavuokra tai tarjoilut.
  5. Maksa lainaasi takaisin joko sovitun aikataulun mukaisesti tai nopeammin suuremmilla maksuerillä.

 

Täysin vakuudeton Halino-laina on loistava kumppani unelmiesi juhlien järjestämiseen. Tee juhlistasi oman näköiset ja ikimuistoiset!

Rahoita juhlajärjestelyt lainan avulla

Vietä unelmiesi joulu Halinon avulla

Parhaat asiat joulussa ovat ilmaisia tai hyvin edullisia: läheisten seura, rauhoittuminen kynttilän tai takan valossa, lapsien riemu joulupukin odotuksesta ja perinteiset jouluruuat. Näistä voit nauttia ilman suuria rahallisia panostuksia. Jotkut asiat kuitenkin edellyttävät rahankäyttöä, ja niiden rahoittamiseksi voit hakea Halinolta juhlalainaa.

 

Jouluksi karkuun lumisille maille tai auringon alle

Etelä-Suomen joulu on usein kovin vähäluminen tai ainakaan lumen tulosta ei ole takeita ennen aattoa. Pohjoisessa lunta usein riittää, ja talvileikeistä tulee totta. Mökin vuokraaminen Lapin lomakohteesta vähentää siivoamisen tarvetta, ja rauhoittumiselle jää enemmän aikaa. Jos joulun hössötys ei ole mieleen, toinen vaihtoehto on lentää kauas etelään ja näin saada hieman etäisyyttä perinteiseen joulunviettoon. Lue lisää miten voit käyttää Halinoa matkustamiseen.

 

Anna lahjoja, jotka muistetaan

Joulu on monien mielestä muuttunut turhan materialistiseksi. Muutama lahja läheisille on kuitenkin tärkeää sekä lahjanantajalle että lahjansaajille. Jos lahjoja joka tapauksessa hankkii, kannattaa niihin käyttää rahaa sen verran, että lahjoista on iloa vielä tammikuussakin. Hanki siis laadukkaita tuotteita tai palveluita rihkaman sijasta.

 

Ravintolaillallinen koko juhlaväelle

Alkaako laatikot ja kinkku jo riittää? Mitä jos menisitte joulun välipäivinä ravintolaan nauttimaan palvelusta ja hyvästä ruuasta? Monet ravintolat ovat auki viimeistään tapaninpäivänä. Mikä olisikaan parempi tapa kruunata joulunvietto?

Nämä ovat vain esimerkkejä, joilla jouluun saa enemmän juhlantuntua. Joulu on rauhoittumisen aikaa, ja siitä on hyvä pystyä nauttimaan myös pienellä rahankäytöllä. Lisärahalla joulusta saa irti kuitenkin vielä hieman enemmän. Hae Halinon joululainaa unelmiesi joulun rahoittamiseksi.

Lainaa juhlia varten nopeasti

Mistä rahat juhlien järjestämiseen?

Eri elämänvaiheita on ilo juhlistaa lähimpien ihmisten kanssa, mutta juhlien järjestäminen ei ole ilmaista. Halinon kulutusluotto auttaa myös juhlien järjestämisen taloudellisessa puolessa. Kulutusluottoa voit käyttää esimerkiksi häiden, ristiäisten ja syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Kulutusluotto on vakuudeton ja sitä voit hakea helpolla nettihakemuksella, kun tarvetta on.

 

Lainaa häitä varten

Kun haluat tehdä tärkeistä juhlistasi ikimuistoiset, voivat järjestämisen kulut nousta nopeasti. Esimerkiksi häiden ruoka- ja juomatarjoilu, tilavuokra ja muut kustannukset on vaivatonta kattaa Halinon kulutusluotolla. Lainan takaisinmaksu onnistuu pienellä kuukausierällä sekä pitkällä laina-ajalla, tai nopeasti kertamaksuna vaikka heti juhlien jälkeen. Halino on laina, jonka voit aina maksaa vaikka kerralla pois –sovitusta takaisinmaksuajasta riippumatta.

Juhlien järjestelyissä ei kuitenkaan kannata lähteä liioittelemaan. Suurimmalle osalle vieraista tärkeintä on nauttia hyvästä seurasta ja osallistua suureen päivään, eikä ajaa järjestäjää taloudellisiin vaikeuksiin. Itse tekemällä iso osa kuluista pysyy maltillisina. Cateringin sijasta tarjoilut voi loihtia itse, ja juhlat voi järjestää myös kotona tai esimerkiksi ulkosalla puistossa. Tärkeintä on mukava yhdessäolo! Kun kutsuttuja on paljon, voivat kustannukset kuitenkin kaivata hieman lisärahoitusta.

Voimme yhdessä sopia kanssasi juuri sinulle sopivan pitkän takaisinmaksuajan ja tuloihisi soveltuvan kuukausierän. Kulutusluottoa haet helposti sivuiltamme tai ottamalla suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Hae juhlalainaa ja tee juhlistasi ikimuistoiset!