Remonttilaina auttaa kodin tai mökin kunnostuksessa

Halinon remonttilaina on hyvä apu, kun kunnostustyöt ovat edessä.

 

Hae lainaa

Latautuu... odota

Remonttilaina

Kaipaako kotisi keittiö tai kylpyhuone uutta ilmettä? Onko taloyhtiössäsi tulossa kallis remontti tai muita suuria kunnostustöitä? Vai haluatko vain päivittää olohuoneesi vanhat huonekalut uusiin? Kotia remontoitaessa tai uudestaan sisustaessa kustannukset saattavat nousta yllättävän suuriksi. Esimerkiksi 5000 euron laina mahdollistaa kodin parantamisen entistä toimivammaksi.

Oli kotisi parannustarve mikä tahansa, rahantarve saattaa ilmaantua hyvinkin nopealla aikataululla. Usein omat säästöt eivät riitä kaikkien kulujen kattamiseen. Meillä on tarjota tällaisiin tilanteiseen nopeaa, helppoa ja vakuudetonta lainaa, jonka avulla kodin kohentamishanketta ei tarvitse lykätä myöhemmäksi.

Kodin kunnostamiskustannusten kattamiseksi tarjoamme Halino-lainaa. Halino-laina on vakuudeton laina, josta on mahdollista pitää vuosittain kaksi maksuvapaata kuukautta. Saat lainapäätöksen nopeasti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Halino remonttilaina

 

Täytä verkkohakemus, saat alustavan lainapäätöksen samoin tein. Mikäli lainahakemuksesi hyväksytään, voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Rahat maksetaan tilillesi, kun lainakäsittelijämme on tehnyt lopulliset tarkastukset. Jopa samana päivänä.

 

Näin maksat remonttisi Halinon avulla

Halino on kätevä apuri remontin tai sisustamisen maksamisessa. Seuraat vain näitä helppoja vaiheita.

  1. Arvioi remonttisi tai muun kunnostustarpeesi hinta.
  2. Hae Halino-lainaa tälle summalle joko soittamalla asiakaspalveluumme tai täyttämällä hakemuksen netissä.
  3. Mikäli alustava lainahakemuksesi hyväksytään, voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi.
  4. Rahojen tullessa tilillesi, voit maksaa remonttisi laskut.
  5. Aloita lainan takaisin maksaminen sovitun aikataulun mukaisesti tai tätä suuremmilla maksuerillä, jolloin lainan takaisinmaksu nopeutuu.

 

Halinon avulla mahdollistat yllättävänkin kotisi tai mökkisi remontin, sisustustarpeen tai muun kunnostustyön. Halino-lainassa ei ole koron lisäksi muita kuluja.

Koti kuntoon remonttilainalla

Kesämökkiä remontoitaessa ei kannata viivytellä

Suomi on kesämökkien luvattu maa. Tilastokeskuksen Rakennukset ja kesämökit -tilaston mukaan Suomessa oli kesämökkejä vuonna 2016 yli puoli miljoonaa. Monien suvuissa vuosikymmeniä vanhoja mökkejä, jotka ovat siirtyneet ajan myötä aina sukupolvelta toiselle. Toisaalta, monet myös hankkivat mökin suvun ulkopuolelta, mikä usein helpottaa mökin tekemisestä oman näköisen.

Varsinkin jo vanhat mökit kaipaavat alati sekä pienempiä että suurempia remontteja ja muita kunnostustöitä. Mökin remontoinnin kanssa ei kannata viivytellä, sillä usein pienistä korjaustarpeista kasvaa suuria, mikäli kunnostusta ei aloiteta ajallaan. Esimerkiksi vuotavan katon kunnostustyön siirtäminen vuodelta toiselle altistaa myös mökin muut rakenteet kosteudelle, mikä saattaa kasvattaa remontointikustannuksia.

Remontointi myös parantaa kesämökin viihtyisyyttä. Esimerkiksi mökin liittäminen paikalliseen vesijohtoverkostoon mahdollistaa sisävessan rakentamisen suomalaisella mökillä yleisen ulkohuussin sijasta. Putkitöissä ei kannata säästää, sillä vastatehdyn remontin korjaaminen vuotta myöhemmin on paitsi turhauttavaa myös kallista. Osa taas ajattelee, että kesämökin tuleekin olla askeettinen, eikä sähköt tai juokseva vesi kuulu kesämökille. Tällöinkin mökistä saa viihtyisämmän vaikka rakentamalla uuden terassin tai investoimalla pihatöihin.

Kunnostustyöt kannattaa siis aloittaa mahdollisimman pian sekä mökin hyvänä pysymisen että sen viihtyisyyden parantamiseksi. Kesämökin remontointi on kuitenkin kallista, eikä monilla ole siihen tarvittavia varoja välittömästi saatavilla. Esimerkiksi mökin huopakatteen uusiminen tai uuden terassin rakentaminen maksavat helposti yli tuhat euroa. Mökkiremonttia budjetoitaessa on syytä huomioida myös mahdollinen kotitalousvähennys.

Remontointi-, kunnostustyö- tai sisustuskustannusten kattamiseksi tarjoamme Halino-lainaa. Halino on vakuudeton kulutusluotto. Voit maksaa lainaa myös sovittua nopeammin takaisin veloituksetta. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään sopivan lainan suunnittelussa, jotta saat mökkisi remontoitua ajallaan.

 

Remonttilainalla koti tai mökki kuntoon

Tapetti repsottaa, tai on edellisvuosikymmenien tyyliä? Keittiökalusteen nupit jäävät käteen? Hae rohkeasti tarpeeseesi sopiva luotto, ja remontoi kotisi tai loma-asuntosi viihtyisäksi!

Remonttia ei kannata lykätä liian pitkälle tulevaisuuteen, sillä monet viat ja ongelmat kasvavat ajan myötä. Pieni remontti tänään voi muuttua valtavaksi murheeksi tulevaisuudessa. Remontti on näppärä rahoittaa vakuudettomalla kulutusluotollamme, jota voit hakea vaivattomasti netistä.

Vakuudetonta remonttilainaa haet helposti ja rahat maksetaan tilille nopeasti. Kuukausierän voit sovittaa itsellesi sopivaksi. Toteuta pieni tai suuri päivitys kotisi ilmeeseen, hae remonttilainaa.

Lisää tietoja remonttilainasta saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Remonttilainaa tarvittaessa