Lainaa heti tilille


Tarvitsetko luottoa nopeasti? Halino on luotettava laina, joka maksetaan tilille jopa saman päivän aikana.

 

Hae lainaa

Latautuu... odota

Laina tilille jo tänään?


Lainat maksetaan asiakkaille heti, jopa saman päivän aikana!


Usein tarve rahoille on heti, ei viikon päästä. Siitä syystä Halino-lainat pyritään maksamaan asiakkaille mahdollisimman nopeasti. Nopea maksu ei tarkoita huolimatonta luottopäätöstä, sillä jokainen hakemus käsitellään lainakäsittelijöiden toimesta ennen ulosmaksua. Mikäli lainahakemus hyväksytään voimme maksaa lainan heti tilille, ilmoittamaasi tilinumeroon. Teemme maksuja jokainen arkipäivä, joten tilisiirto tilillesi tapahtuu erittäin nopeasti, joissain tapauksissa jopa saman päivän aikana. Saat siis tarvittaessa lainaa heti tilille.

Hakemuksen täyttäminen ei kestä kuin hetken. Täytä verkkohakemus huolellisesti. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan lainapäätöksen heti.

Rahat tilille tai rahalähetyksenä


Lainahakemuksessa pyydetään ilmoittamaan oma tilinumerosi. Tarkistathan että se on varmasti oikein. Kunhan tilinumero on IBAN-muodossa, ja muuten oikein, maksamme lainan heti tilillesi käsiteltyämme hakemuksen ja olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja vahvistanut tulosi. Rahat näkyvät omalla tililläsi pian lainan ulosmaksun jälkeen.

Tilisiirron edellytys on että kaikki tiedot hakemuksella on oikein ilmoitettu. Jos tiedoissa on epäselvyyksia, lainaa ei saa tilille heti, vaan rahojen käyttöönotto viivästyy. Eli jos tarvitset rahat käyttöösi nopeasti, tarkista että lainaa hakiessa kaikki tiedot kuten esimerkiksi tilinumero on varmasti oikein ilmoitettu.

Halino lainaa tarvittaessa heti tilille

  • Voit pitää kaksi maksuvapaat kuukautta vuodessa, tai maksaa lainan takaisin nopeammin ilman kuluja
  • Nopea ulosmaksu, laina heti tilille lainapäätöksen jälkeen
  • Ilmainen 14 päivän peruutusoikeus
  • Vapaaehtoinen lainaturvavakuutus


Luoton saat heti tilille kunhan lainapäätös on lopullisesti hyväksytty, ja olet onnistuneesti allekirjoittanut lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Lue sopimus huolellisesti ennen sen allekirjoittamista.

Nopea laina heti tilille!

Nopea ja luotettava laina

Halino on nopea kulutusluotto, vaikka ei varsinainen pikalaina olekaan. Nopeus ei Halinon tapauksessa tarkoita hätäisyyttä, sillä jokainen lainahakemus käsitellään huolellisesti. Halinon luotonantajalla on kokemusta rahan lainaamisesta jo yli kolmenkymmenen vuoden ajalta, joten luotettavuus on toiminnan tärkeimpiä kulmakiviä. Mielestämme vastuullinen luotonanto ei edellytä hitaita toimintatapoja, nopeus on sekä luotonantajan että asiakkaan etu.

 

Välitön luottopäätös

Halinon luottopäätöksen saat heti hakemuksen täyttämisen jälkeen, 24 tuntia vuorokaudessa. Eli kun hakemus on oikein täytetty, saat ilmoituksen alustavasta päätöksestä heti. Jos hakemus hyväksytään, sinulla on mahdollisuus saada laina heti tilille. Luottokäsittelijämme tarkistavat jokaisen hakemuksen ennen lainan maksua tilillesi. Jos kaikki on kunnossa ja olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja vahvistanut tulosi, laina maksetaan jo saman päivän aikana, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 

Avoinna jokaisena arkipäivänä

Asiakaspalvelumme auttaa vuoden jokaisena arkipäivänä. Tarvittaessa ota meihin yhteyttä, jos tarvitset lainaa heti. Lainahakemus on mahdollista tehdä myös puhelimitse. Olemme auki arkisin 8-16.

 

Milloin laina maksetaan?

Lainat maksetaan asiakkaalle lopullisen lainapäätöksen jälkeen. Käytännössä useimmiten maksu tapahtuu viimeistään lainahakemusta seuraavana arkipäivänä. Tiesithän, että lainan ulosmaksu on Suomessa kielletty yöaikaan kello 23 ja 7 välillä? Lainahakemus on kuitenkin toki mahdollista tehdä mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Suosittelemme hakemuksen tekemistä virkeänä ja hyvin levänneenä.

 

Tarvitsetko varmasti lainaa heti?

Muista ennen lainasopimuksen tekemistä, että laina tulee maksaa takaisin laina-ajan kuluessa. Vaikka tarve saada rahat olisi välitön, kannattaa silti miettiä hetki ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Lopullisesti hyväksytty lainapäätös pysyy voimassa vaikka et sitä heti allekirjoittaisikaan. Pieni harkinta-aika ennen rahojen käyttöä on monesti paikallaan. Lainaa ei kannata ottaa hetken mielijohteesta. Kuten suomalainen sanonta kuuluu: Velka on veli nostettaessa, veljenpoika maksettaessa. Kun lainan tarve on harkittu, tiedät että nopea laina heti tilille on mahdollista saada Halinolta.