2.2.2024

Vuosi 2024 on työntekijän onnen vuosi

Tammikuu on vaihtunut helmikuuhun ja vuosi 2024 on saatu kunnolla käyntiin. Vuosi 2024 onkin työntekijän onnen vuosi, ja nyt kerromme miksi!

 

Arkivapaiden juhlavuosi

 

Suomalaisessa kalenterissa on yhteensä 11 liikkuvaa eli mahdollisesti arkipäiville osuvaa juhla- tai pyhäpäivää. Joka vuosi vähintään kuitenkin yksi näistä ajoittuu aina viikonlopulle. Vähintään seitsemän juhlapyhää osuu arkeen vuosittain, tänä vuonna on kuitenkin poikkeus.

Vuosi 2024 on arkivapaiden juhlavuosi, sillä arkeen sijoittuvia juhlapäiviä on maksimimäärä eli 10 kappaletta. Uusi vuosi vastaanotettiinkin, jo pitkän viikonlopun merkeissä, kun uudenvuodenpäivä osui maanantaille.

Seuraavia arkivapaita ei tarvitse myöskään odotella pitkään, sillä ne tulevat vastaan jo pääsiäisenä, maalis- ja huhtikuun vaihteessa.

 

Vuosi loppuu ilotulituksiin

 

Vuosi 2024 päätetään tuttuun tapaan ilotulituksin, mutta tänä vuonna koko joulukuu on arkivapaiden osalta yhtä ilotulitusta. Niin itsenäisyyspäivä kuin joulun pyhäpäivät sijoittuvat arkeen.

Vaikka harmaus ja pimeys vallitsee vielä suurimmaksi osaksi, ja väsymys saattaa olla osa arkea, pysykää kuitenkin positiivisena. Nyt on hyvä aika tehdä ahkerasti töitä, sillä vuonna 2024 saa myös lomailla!

Mikäli pitkän viikonlopun viettäminen reissussa tuntuisi miellyttävältä vaihtoehdolta, suosittelemme tutustumaan reissuvinkkeihimme.

Halino auttaa myös tarvittaessa reissun kustannuksissa! Tutustu Halinoon ja hae lainaa.