8.11.2023

Mitä lahjaksi isälle?

säästämisvinkkejä

Isänpäivä lähestyy, ja monille meistä se tarkoittaa mahdollisuutta osoittaa kiitollisuutta ja rakkautta isillemme. Henkilökohtainen lahja, joka merkitsee, on hyvä tapa osoittaa kiitollisuutta. Nappaa artikkelista lahjavinkit talteen!

 

Henkilökohtainen kuva-albumi

 

Isäsi on todennäköisesti kokenut monia tärkeitä hetkiä elämässään ja olette myös yhdessä päässeet jakamaan unohtumattomia yhteisiä kokemuksia. Voit kerätä valokuvia näistä hetkistä ja koota hänelle valokuva-albumin. Lahjasta saa vielä henkilökohtaisemman kirjoittamalla kuvatekstit itse, kertomalla hetkistä yhdessä ja niiden merkityksestä.

 

Työkalut

 

Tee-se-itse isälle voisi toimiva lahja olla uudet työkalut. Tutustu isäsi harrastuksiin sekä tarpeisiin, ja harkitse esimerkiksi laadukasta porakonetta tai muuta tarpeellista työkalua. 

 

Vapaa-ajan lahjakortti

 

Mikäli isäsi kaipaa taukoa arjen kiireistä, harkitse vapaa-ajan lahjakorttia. Voit antaa hänelle elokuvalippuja, konserttilippuja suosikki artistin keikalle tai lahjakortti lempiravintolaan. 

 

Urheiluvarusteet

 

Urheilua rakastavalle isälle paras lahja on uudet juoksulenkkarit tai hiihtosauvat. Mikäli tiedät isäsi kaipaavan lisäystä urheiluvarusteisiin, on lahja erityinen ja merkityksellinen.

 

Aktiviteetti lahja

 

Seikkailunhaluiselle isälle oiva lahja on aktiviteetti lahjakortti. Onko isäsi maininnut unelmasta kuumailmapallon kyydissä tai laskuvarjohypystä? Muista isääsi lahjalla, joka tuottaa varmasti elämyksen, joka jää mieleen!

 

Tärkeintä on kuitenkin muistaa isää pienillä teoilla, nämä teot ja hetket yhdessä kertovat rakkaudesta ja kiitollisuudesta. Jos inspiroiduit jostain lahjavinkistämme ja budjettisi paukkuu, tutustu Halino-lainaamme, ja voimme olla apuna isänpäivälahjan hankinnassa!