Yksityislainoja suomalaisille


Halino tunnettiin aiemmin nimellä Halens Yksityislaina. Suomessa vuodesta 1999 alkaen.

 

Hae yksityislainaa

Yksityislainaa jo vuodesta 1999


Halino-lainoja on myönnetty Suomessa jo vuodesta 1999 alkaen. Aiemmin Halino-laina tunnettiin nimellä Halens Yksityislaina. Lokakuussa vuonna 2014 Halens Yksityislaina muuttui Halinoksi. Ruotsissa lainaa kutsuttiin myös Halens Yksityslainaksi (Halens Privatlån).

Sekä Halino-lainan että sen edeltäjän Halens Yksityislainan luotonantaja on sama. Luotonantaja on TF Bank AB, Suomen sivuliike. Pankki on toiminut vuodesta 1987 alkaen ja sen pääkonttori sijaitsee Boråsissa Ruotsissa. Suomessa toimintaa on ollut vuodesta 1999 asti, kun Halens Yksityslainan myöntäminen aloitettiin.

Halens Yksityislaina eroaa Halino-lainasta vain lainasummassa. Yksityislainaa oli mahdollista hakea korkeintaan 3000 euroa, mikä käy ilmi sivun oikeassa reunassa olevasta, vanhasta Halens Yksityslainan mainoksesta. Halino puolestaan myöntää sinulle jopa 5000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takauksia. Lisäksi Halino-lainan korko on matalampi.

Yksityislaina nopeasti netistä


Halino on lainapalvelu, joka on tukenasi arjessa ja juhlassa. Halino-lainaa voit hakea 500 – 5000 euroa. Maksuajan voit valita yhden ja viiden vuoden väliltä. Laskuista ei veloiteta erikseen, halusit ne sitten kirjepostilla kotiisi, tai suoraan verkkopankkiisi e-laskuina. Lainassa on vuosikorko, jota lyhennetään kuukausittain. Koron lisäksi Halino-lainassa maksetaan kuukausittaista lainasummasta riippuvaa tilinhoitomaksua.

Maksuvapaat kuukaudet ovat mahdollisia kahdesti vuodessa. Yksityislainan voi maksaa pois nopeutetussa aikataulussa tai pitää kuukausierät pieninä – juuri niin kuin haluat. Voit jopa maksaa koko yksityislainan yhdellä kertaa kokonaan pois, mikäli niin haluat.

Lainahakemuksemme on vaivaton täyttää. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Allekirjoittamiseen tarvitset vain pankkitunnukset. Rahat maksetaan tilillesi heti, kun lopulliset tarkastukset on tehty. Rahat voivat näkyä tililläsi saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä.

Tarjoamme myös täysin kulutonta palautusoikeutta. Mikäli et ole tyytyväinen lainaasi, voit perua lainasopimuksen 14 vuorokauden ajan. Lainasopimuksen peruuttaminen on täysin ilmaista.

Tietoa Halinosta

 • Lainasumma 500 – 6000 euroa
 • Lainan maksuaika 1 – 5 vuotta
 • Vuosikorko 14,80 %
 • Tilinhoitomaksu korkeintaan 5€ kuukaudessa
 • KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 17,66% - 23,27%
 • Mahdollisuus pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Sovittua suuremmat lainalyhennykset ilman kuluja
 • Lainapäätös heti ja rahat tilille jopa saman päivän aikana
 • 14 vuorokauden palautusoikeus täysin veloituksetta


Voit lukea lisää Halens Yksityislainasta eli Halino-lainasta sivujemme laina-osiosta. Mikäli sinulla on kysyttävää yksityislainasta, vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Voit olla yhteydessä meihin asiakaspalvelumme kautta.

Latautuu... odota

Halino Laina

Lisätietoja Halino-lainasta

Halinossa vuosikorko kaikille sama 14,80%. Yksinkertaista, eikö totta?

Hinnoittelu

 • Vuosikorko: 14,80% (Marginaali 14,80% + TF Bank Prime 0%)
 • Tilinhoitomaksu: 0,01% per päivä laskettuna myönnetyn luoton määrästä, enintään 5 € kuukaudessa
 • Todellinen vuosikorko: 17,66% - 23,27%

Muut maksut

 • Avausmaksu: 0 €
 • Muistutusmaksu: 5 € (myöhästyneestä maksusta)

Halino on vakuudeton kertaluotto kuluttajille. Lainaa lyhennetään tasaerin, mikä tarkoittaa sitä, että maksat saman suuruisen erän joka kuukausi takaisinmaksuaikana.

Esim. jos lainaat 1000 € ja takaisinmaksuaika on viisi vuotta, on kuukausimaksusi 26,69 € kuukaudessa, jolloin maksettava kokonaissumma on 1601 €.

Korko on vaihtuva. Koronmuutosten yhteydessä säädetään takaisinmaksuaika mutta kuukausieräsi pysyy samana.

Tarvitsetko rahaa johonkin muuhun? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää hyväksesi maksuvapaan kuukauden, jolloin voit jättää väliin yhden kuukauden maksun. Kun lyhennykset on hoidettu asiallisesti neljän kuukauden ajan, voit käyttää yhden maksuvapaan kuukauden, mikä on mahdollista korkeintaan kaksi kertaa vuodessa. Näet laskustasi heti, kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen.

Käytetyn maksuvapaan kuukauden korko lisätään velkaan ja se pidentää lainan takaisinmaksuaikaa.

Halino-lainan luotonantaja on TF Bank AB, Suomen sivuliike, y-tunnus 2594352-3

Täydelliset lainaehdot löydät tästä (PDF - Avautuu uuteen ikkunaan)

Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai pahimmillaan jopa kuolema. Valitettavan monilta puuttuu suoja näiden tilanteiden varalta. Sinulle, joka haluat suojata maksukykysi ja turvata perheesi tilanteen ikävien yllätysten varalta tarjoamme Lainaturvan. Vakuutuksen sisältö ja edellytykset on räätälöity ikäsi mukaan riippuen oletko alle vai yli 65-vuotias.

Kuukausittainen vakuutusmaksu on 9%:a lainasopimuksen mukaisista kuukausieristä. Esimerkiksi jos kuukausieräsi on 100 euroa, niin vakuutusmaksu on ainoastaan 9 euroa kuukaudessa. Vakuutusmaksu laskutetaan kuukausittain yhdessä lainasi kanssa.

Saat itsellesi Lainaturvan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 0206 90191.

HUOM! Tällä hetkellä Lainaturvaa ei ole mahdollista ottaa lainoihin, joissa on yhteisvelallinen.

Lisätietoja Lainaturvasta

Vaivaton hakemus ja nopea lainapäätös