Lainaa ilman vakuuksia


Halino tarjoaa edullista lainaa ilman vakuuksia. Lainaa on saatavilla nopeasti kätevällä nettihakemuksella.

 

Hae lainaa

Latautuu... odota

Halino lainaa ilman vakuuksia


Halino on vakuudeton kulutusluotto ilman lisäkuluja


Halino tarjoaa edullista lainaa mihin ikinä tarvitset. Lainan saamiseksi lainanhakijan ei tarvitse toimittaa vakuuksia tai takauksia. Lainanhakija voi käyttää Halinon myöntämän lainan itse valitsemalla tavallaan. Kyseessä on siten vakuudeton kulutusluotto ilman sovittua käyttötarkoitusta.

Vakuudeton kulutusluotto on nimensä mukaisesti laina, jossa ei edellytetä vakuuksia. Tällaisen lainan saamiseksi ei lainanhakijan tarvitse toimittaa vakuuksia lainan hakemisen yhteydessä. Koska vakuuksia ei tarvita, lainapäätöksen saa tavallisesti vakuudellista lainaa nopeammin. Tämä johtuu siitä, että vakuuksien arvoa ei tarvitse arvioida.

Lainanhakijalla ei tarvitse olla omaisuutta tai varallisuutta lainan saamiseksi. Laina ilman vakuuksia sopii äkillisen rahantarpeen täyttämiseksi ilman omaisuuden sitomista lainan vakuudeksi. Lisäksi vakuudeton kulutusluotto mahdollistaa lainaamisen myös sellaisille henkilöille, jotka eivät omista vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta. Lainan saaminen edellyttää säännöllisiä tuloja, mutta omaisuutta ei välttämättä tarvita.

Halinolta voit hakea lainaa ilman vakuuksia, minkä ansioista saat alustavan lainapäätöksen heti. Esimerkiksi 5000 euroa lainaa ilman vakuuksia on nopea ja helppo apu autoa vaihtaessa tai vaikka silloin, kun haluat yhdistää pienemmät lainasi yhdeksi isommaksi.

Halinon vakuudeton laina on hinnoittelultaan erittäin yksinkertainen. Lainasta maksetaan vain vuosikorkoa, ja kuukausittaista lainasummasta riippuvaa tilinhoitomaksua.

Halino-laina ilman vakuuksia

  • Halino lainaa ilman vakuuksia tai takauksia
  • Lainan lyhentäminen sovittua nopeammin ilman kuluja
  • Voit maksaa lainaasi myös sovittua nopeammin veloituksetta
  • Lainapäätös heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä
  • Täysin kuluton 14 päivän palautusoikeus
  • Mahdollisuus Lainaturva-vakuutukseen

Halino-lainassa on monia etuja. Halino-lainassa ei ole vuosikoron lisäksi muita pakollisia kuluja kuin tilinhoitomaksu, kuten nosto-, tai järjestelymaksuja. Lainan lyhentäminen sovittua nopeammin on myös ilmaista ja lainaan sisältyy täysin maksuton 14 päivän palautusoikeus. Lainanmaksusta voi myös pitää vuosittain jopa kaksi maksuvapaata kuukautta.

Halino-lainan hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa. Ensin valitset millaisen summan haluat lainata ja sinulle sopivan maksuajan. Voit tältä sivulta löytyvän lainalaskurin avulla kokeilla miten lainasumman ja maksuajan muuttaminen vaikuttavat kuukausierän suuruuteen.

Tehtyäsi valinnat voit täyttää sivuiltamme löytyvän lainahakemuksen. Lainahakemuksesi otetaan käsittelyyn heti ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Lopullisten tarkistusten jälkeen laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Onko sinulla kysyttävää lainastamme? Voit tutusta usein kysyttyihin kysymyksiin Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla. Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Lainaa ilman vakuuksia, hae nyt!

Vakuudeton laina vai vakuudellinen laina?


Vakuudellisessa lainassa lainanhakijan täytyy toimittaa lainanantajalle vakuus tai takaus lainan saamiseksi. Kun lainatuotteena on vakuudellinen kulutusluotto, hakijalle ei myönnetä lainaa ilman vakuuksia. Mikäli lainansaaja ei kykene maksamaan lainaansa, voi lainanantaja myydä lainalle annetun vakuuden ja siten saada lainatut varat takaisin.

Mahdollisia vakuuksia on erilaisia. Lainavakuudet voidaan karkeasti jakaa henkilö- ja esinevakuuksiin. Sekä henkilö- että esinevakuuksien tarkoitus on varmistaa lainattujen varojen takaisinmaksu.

Henkilövakuudesta on kyse silloin, kun lainan takaisinmaksu on taattu kolmannen henkilön toimesta. Tällaista henkilövakuutta kutsutaan takaukseksi. Henkilövakuuksissa vakuuden antaja sitoutuu takaamaan velkasumman koko omaisuudellaan.

Esinevakuus eli reaalivakuus on velan vakuudeksi annettu esine tai kiinteistö. Esimerkiksi asuntolainalla hankittu asunto toimii usein samalla lainan vakuutena. Samoin autolainoissa hankittava auto tai muu ajoneuvo toimii lainan vakuutena, ellei kyseessä ole ajoneuvon ostamiseen tarkoitettu laina, joka haetaan ilman vakuuksia. Esimerkiksi Halino lainaa ilman vakuuksia myös ajoneuvojen hankintaan.

Vakuudeton laina vaatii vakuuksia ja kestää kauemmin saada, kuin vakuudeton laina. Vakuudellisessa lainassa on kuitenkin monesti myös matalampi vuosikorko. Lainanantajalla on lainavakuuden myötä pienempi riski menettää lainatut varat, koska jos lainanottaja ei maksa lainaa takaisin, voi lainantaja myydä lainavakuuden ja siten saada rahansa takaisin.