5000 euroa lainaa nopeasti tilille


Halino-lainaa on helppo hakea netissä. Rahat tilille jopa samana päivänä.

 

Hae lainaa

Latautuu... odota

5000 euron nopea ja halpa laina


Halino voi olla avuksi satunnaiseen rahantarpeeseen


Tarvitsetko lisärahoitusta arkeesi tai juhlaasi? Kulutusluotolla voit paikata väliaikaista rahantarvettasi. 5000 eurolla voit vaihtaa vanhan autosi uuteen, lähteä kaukomatkalle tai esimerkiksi yhdistää pienemmät ja kalliimmat lainasi yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen on usein sekä taloudellisesti että ajankäytöllisesti viisasta.

Halino-laina voi auttaa, kun tarvitset esimerkiksi autolainaa, lomalainaa tai yhdistelylainaa.

 

Halino-lainaa on helppo hakea ja saat lainapäätöksen heti


Halinoa on vaivatonta hakea verkkosivujemme lainahakemuksella. Voit myös halutessasi hakea lainaa puhelimitse soittamalla asiakaspalveluumme. Kun hakemus on lähetetty, saat alustavan lainapäätöksen heti. Lopullisten tarkastusten jälkeen rahat siirretään pankkitilillesi.

Halino lisää taloutesi joustavuutta. Mikäli olet hoitanut lyhennykset ajallaan neljän kuukauden ajan, voit pitää yhden maksuvapaan kuukauden. Vuoden aikana maksuvapaita kuukausia voi pitää korkeintaan kaksi, joiden avulla voit väliaikaisesti helpottaa laskujesi maksamista.

Halino-laina 5000 euroa

  • Lainasumma 5000€ (valitse väliltä 500 – 6000 euroa)
  • Maksuaika 1 – 5 vuotta
  • Lainan lyhentäminen sovittua nopeammin ilman kuluja
  • Lainapäätös heti ja rahat tilillesi jopa hakupäivänä
  • Mahdollisuus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuosittain
  • Ilmainen 14 päivän palautusoikeus
  • Mahdollisuus ottaa lainalle Lainaturva-vakuutus, joka tuo turvaa lainanmaksuun

Viiden tuhannen Halino-laina soveltuu lukuisiin tarkoituksiinn. Sen avulla voit maksaa suurempiakin hankintoja tai vaikka useampia pieniä. Voit valita takaisinmaksuajaksi 1 – 5 vuotta.

Esimerkkilaskelma viiden tuhannen euron lainalle on nähtävissä sivujemme lainalaskurista.

Hae nyt 5000 euroa lainaa.
Kuukausierä alkaen 123 €/kk.

Lainojen yhdistäminen Halinon avulla


Onko sinulla useampia pikavippejä tai muita pikalainoja, joita lyhennät kuukausittain? Monen lainan samanaikainen lyhentäminen on paitsi työlästä myös kallista. Pikavipit sisältävät kuukausittain veloitettavia kuluja, kuten laskutus- ja tilinhoitomaksuja. Mikäli sinulla on useampi näitä kuluja sisältävä laina, yhteenlasketut kulusi kasvavat. Pikalainojen vuosikorot ovat usein myös korkeita.

Tällöin sinun kannattaa hankkia yhdistelylaina, jolla maksat pienemmät lainasi kerralla pois. Halino-laina ei sisällä avaus- tai nostopalkkiota, joten voit säästää selvää rahaa. Saat lainahakemukseesi alustavan lainapäätöksen heti ja rahat siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana. Mikäli haluat perua lainasopimuksen, onnistuu se täysin veloituksetta 14 vuorokauden ajan.

 

5000 euroa remonttilainaa heti


Oletko lykännyt kotisi tai kesämökkisi remontointia, sisustamista tai jotain muuta kunnostustyötä rahan puutteen vuoksi? Erityisesti remontit kannattaa hoitaa ajallaan, sillä niiden viivyttäminen saattaa pahimillaan johtaa vielä suurempiin kunnostustarpeisiin. Halinon avulla saat kunnostustyösi alkuun jopa tänään, sillä hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat siirretään tilillesi jopa samana päivänä.

Voit itse valita sinulle sopivan lainan lyhennysaikataulun ja kuukausierän. Halinoa myönnettään jopa viiden vuoden maksuajalla. Lisäksi voit aina maksaa myös sovittua suurempia kuukausieriä, jolloin lainan takaisinmaksu nopeutuu. Emme veloita lainan nopeammasta lyhentämisestä mitään kuluja.