4000 euron Halino-laina on saatavissa jopa 5 vuoden maksuajalla


Neljän tuhannen euron laina edullisesti, alkaen 99,74 €/kk. Nopea ja vaivaton lainahakemus.

 

Hae lainaa

Latautuu... odota

Halpa 4000 euron kulutusluotto


Hae kulutusluottoa unelmiesi täyttämiseksi


Onko sinulla jo pitkään ollut unelma? Se saattaa olla esimerkiksi lomamatka Yhdysvaltoihin, vanha moottoripyörä tai vaikka videotykki elokuvien katseluun. Mikä tahansa oma unelmasi on, voimme auttaa sinua sen toteuttamisessa.

Lainamme riittää monen unelman täyttämiseen. Oli tarvitsemasi summa sitten 4000 euroa tai jokin muu 500 – 6000 euron väliltä, voimme tarjota sitä sinulle. Täytät vain nopean ja yksinkertaisen lainahakemuksen verkkosivuillamme. Saat alustavan lainapäätöksen heti. Kun lainakäsittelijämme on tehnyt lopulliset tarkastukset, rahat maksetaan pankkitilillesi. Voit itse valita sinulle sopivan takaisinmaksuajan sekä kuukausierän.

 

Halino-lainan hinnoittelu on selkeää


Halino-laina on hinnoiteltu mahdollisimman yksinkertaisesti. Maksat ainoastaan vuosikorkoa, ja lainasummasta riippuvaa kuukausittaista tilinhoitomaksua. Mitään muita kuluja kuten lainan järjestelymaksuja ei ole. Mikäli muutat mielesi lainatarpeesi suhteen, voit peruuttaa lainasopimuksen täysin veloituksetta 14 vuorokauden ajan.

Vakuudetonta Halino-lainaa on myös mahdollista hakea yhdessä yhteishakijan kanssa. Tällöin myönnettävä lainasumma on mahdollisesti suurempi. Lisäksi Halinoon on tarjolla Lainaturva-vakuutus, jonka avulla turvaat lainanmaksukykysi myös ikävässä elämäntilanteessa. Lue lisää Lainaturvasta.

4000 euron Halino-laina

  • Lainasumma 4000€ (valitse väliltä 500 – 5000 euroa)
  • Maksuaika 1 – 5 vuotta
  • Mahdollisuus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuosittain
  • Lainan lyhentäminen sovittua nopeammin ilman lisäkuluja
  • Alustava lainapäätös heti ja rahojen siirto jopa samana päivänä
  • Täysin kuluton 14 päivän palautusoikeus
  • Mahdollisuus Lainaturva-vakuutukseen

Neljän tuhannen euron Halino-laina soveltuu moneen tarkoitukseen. 4000 euron lainalla voit tehdä unelmistasi totta. Takaisinmaksuaika on valintasi mukaisesti 1 – 5 vuotta.

Esimerkkilaskelma neljän tuhannen euron lainalle nähtävissä sivujemme lainalaskurista.

Hae nyt 4000 euroa lainaa. Kuukausierä alle 100€/kk

Halinon saat heti ja sen peruuttaminen on ilmaista


Oletko nopean rahan tarpeessa? Aina toisinaan kaikille meille ilmaantuu yllättäviä menoeriä. Kun rahantarpeesi on akuutti eikä omat säästösi riitä niitä kattamaan, on Halino-laina kätevä apu. Laina on saatavissa nopeasti ja voit valita itsellesi sopivat takaisinmaksuajan sekä kuukausierän.

Halino-lainan hakeminen on todella vaivatonta. Täytät vain lainahakemuksen verkkosivuillamme tai soitat asiakaspalveluumme. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Kun lainakäsittelijämme on tehnyt lopulliset tarkastukset, rahat siirretään pankkitilillesi. Voit saada rahat jo lainahakemuksen täyttöpäivänä. Mikäli haluat perua lainasopimuksen, se onnistuu täysin ilman kuluja 14 vuorokauden ajan.

 

Halino on halpa eikä se sisällä piilokuluja


Monissa pikavipeissä ja -lainoissa on nostopalkkio sekä kuluja, joita maksat mikäli haluat lyhentää lainaa sovittua nopeammin. Halino-lainassa maksat vain korkoa, ja kuukausittaista tilinhoitomaksua jonka suuruus riippuu lainasummasta. Lisäksi lainan lyhentäminen nopeammin on aina ilmaista.

Voit myös valita lainallesi sinulle sopivan kuukausierän. Kuukausierän määrittää valittu lainan takaisinmaksuaika, jonka voit valita väliltä 1 – 5 vuotta. Esimerkiksi 4000 euron lainalla kuukausierä on alkaen 99,74 € kuukaudessa. Koska sovittua suuremman maksuerän maksaminen on kulutonta, voit maksaa joka kuukausi sen verran kuin haluat – kuitenkin vähintään lainasopimuksessa sovitun kuukausierän verran. Näin toimiessasi lainan takaisinmaksuaika lyhenee. Kokeilemalla lainalaskuria voit tutkia miten maksuaika vaikuttaa kuukausierän suuruuteen.