3000 euroa lainaa ilman vakuuksia


Halino-lainaa on vaivatonta hakea nopealla nettihakemuksellamme. Jopa viiden vuoden maksuajalla.

 

Hae lainaa

Latautuu... odota

3000 euron vakuudeton laina


Nopea ja vaivaton laina tuo joustavuutta talouteesi


Ilmaantuiko sinulle yllättävä rahantarve, jonka maksamiseen sinulla ei juuri nyt olisi varaa? Maksamisen voi siirtää tulevaisuuteen ja jakaa myös pienempiin osiin hakemalla meiltä 3000 euron lainan.

Kolmella tuhannella eurolla hoidat vaivattomasti perheen kaukomatkan, uuden asunnon vuokravakuuden tai maksat vaikka pois vanhoja lainojasi, jotka ovat lainasummiltaan pienempiä ja kuluiltaan kalliimpia. 3000 euroa on myös hyvä summa uuden kodin sisustamiseen tai käytetyn veneen hankintaa. Oli rahantarpeesi sitten hyöty- tai huvitarkoitukseen, kulutusluottomme avulla saat talouteesi joustavuutta.

 

Halino-laina on helppo ratkaisu yllättäviin rahantarpeisiin


Lukuisat internetissä haettavat lainat sisältävät avausmaksun sekä muita piilokuluja. Nämä kulut nostavat usein lainan todellista vuosikorkoa huomattavasti. Lisäksi avausmaksut ovat monesti jopa satoja euroja.

Vakuudetonta 3000 euron lainaa on yksinkertaista hakea verkkosivujemme lainahakemuksella ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Voit myös tarvittaessa hakea lainaa ilman vakuuksia puhelimitse soittamalla asiakaspalveluumme. Rahat siirretään tilillesi heti, kun lainakäsittelijämme on tehnyt lopulliset tarkastukset.

Halino-lainan hinnoittelu on selkeää. Maksat vain korkokulut, ja lainasummasta riippuvaa tilinhoitomaksua. Lisäksi mikäli lainaa on lyhennetty asianmukaisesti neljän kuukauden ajan, voit pitää tarvittaessa maksuvapaan kuukauden. Lainaa on myös mahdollista tarpeen vaatiessa korottaa jopa 6000 euroon saakka.

Halinon 3000 euron laina

  • Lainasumma 3000€ (valitse väliltä 500 – 6000 euroa)
  • Maksuaika 1 – 5 vuotta
  • Tilinhoitomaksu 5€ kuukaudessa
  • Mahdollisuus pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa
  • Voit lyhentää lainaasi myös sovittua nopeammin ilman lisäkuluja
  • Lainapäätös välittömästi ja rahat tilillesi jopa saman päivän aikana
  • Veloitukseton 14 päivän palautusoikeus
  • Mahdollisuus Lainaturva-vakuutukseen

Kolmen tuhannen euron Halino-laina soveltuu moneen tarkoitukseen. Sen avulla voit maksaa suurempiakin hankintoja tai hoitaa useampia pieniä. Voit valita takaisinmaksuajaksi 1 – 5 vuotta. Maksuerä on alkaen 73 euroa kuukaudessa.

Esimerkkilaskelma kolmen tuhannen euron lainalle näkyy suoraan lainalaskuristamme.

Hae nyt 3000 euroa lainaa. Jopa 5 vuoden maksuajalla.

Veneen hankkiminen on helpompaa Halinon avulla


Oletko suunnittelut uuden purje- tai moottoriveneen hankkimista? Suomessa kesä on lyhyt ja sen myötä veneilypäiviä on vain rajallisesti. Veneen hankkimisen lykkääminen tarkoittaa helposti sitä, että tämän kesän venematkat siirtyvät ensi vuodelle. 3000 euroa on mahdollisesti sopiva väliraha vaihtaessasi vanhaa venettäsi uuteen. Lue lisää Halinon ajoneuvorahoituksesta.

Halino-lainan avulla saat jaettua hankinnan maksamisen useammalle kuukaudelle. Voit valita tarpeisiisi sopivan laina-ajan ja hankkia uuden veneesi jo tällä viikolla. Halino-laina on vakuudeton ja sitä hakiessa saat alustavan lainapäätöksen heti.

 

Halino mukaan kaukomatkalle


Koko perheen lennättäminen kaukomatkalle esimerkiksi Kaakkois-Aasiaan maksaa helposti tuhansia euroja. Matkan kokonaiskustannukset kasvavat nopeasti, kun lasketaan yhteen lentojen, hotellien, ravintolaruokien sekä aktiviteettien aiheuttamat kustannukset. Lomalla ei kuitenkaan kannata tarkkaan pohtia jokaista taksimatkaa ja rantatuolivuokraa, sillä lomailun on tarkoitus olla rentouttavaa. Ennen matkaa on kuitenkin syytä arvioida loman kustannuksia ja omien säästöjen riittävyyttä.

Mikäli perheen matkakuume on kova ja säästöt eivät riitä lomamatkan kustannuksiin, on Halino kätevä apu. Halino-lainan avulla voit nauttia lomasta täysin rinnoin eikä loma mene pilalle liiallisesta pennin venyttämisestä. 3000 euron Halino-lainan kuukausierä alkaen 76 euroa. Voit lukea lisää lomalainasta täältä.