2000 euron laina heti sopivalla maksuajalla


Kahden tuhannen euron Halino-lainaan voit valita itsellesi sopivan laina-ajan. Kuukausierä alkaen 52 € kuukaudessa.

 

Hae lainaa

Latautuu... odota

2000 euron laina heti


Arjen tai juhlan yllättäviin kuluihin


Joskus elämä yllättää tarkankin taloudenpitäjän. Mikäli säästöt eivät riitä kattamaan yhtäkkiä ilmestynyttä arjen menoerää, on nopeasti saatava kulutusluotto mahdollinen ratkaisu. Kyse voi olla myös juhlien järjestämisestä, lomamatkasta tai muusta vapaa-aikaan liittyvästä rahantarpeesta. Myös tällöin 2000 euron vakuudeton kulutusluotto on helppo vaihtoehto, sillä rahat siirtyvät pankkitilillesi nopeasti.

Hakemalla lainaa sinun ei tarvitse siirtää sinulle tärkeitä hankintoja kauemmas tulevaisuuteen. Esimerkiksi kesämökin terassin, perheen lomamatkan tai auton huollon maksaminen hoituu kätevästi 2000 euron lainallamme. 

Halino-lainamme tuo taloudellista joustavuutta arkeesi ja juhlaasi. 2000 euron laina sinulle sopivalla maksuajalla mahdollistaa hankintojen tekemisen silloin, kun niitä todella tarvitset. Maksat lainaa takaisin sinulle sopivilla kuukausierillä. Lainaa on myös mahdollista korottaa kesken laina-ajan, mikäli tarvitset lisärahoitusta arkeesi.

 

Halino on nopea luotto ilman piilokuluja


Lukuisat internetissä haettavat lainat sisältävät avausmaksun sekä muita lisäkuluja. Nämä kulut nostavat usein lainan todellisia kustannuksia huomattavasti. Lisäksi avausmaksut ovat monesti jopa satoja euroja.

Halinossa maksat ainoastaan lainaehtojen mukaista vuosikorkoa, sekä lainasummasta riippuvaa tilinhoitomaksua. Lisäksi voit lyhentää lainaasi myös sovittua takaisinmaksuaikaa nopeammin täysin veloituksetta. Voit vaikka maksaa koko lainan kerralla pois niin halutessasi.

Lisäksi mikäli olet hoitanut lainalyhennykset asianmukaisesti neljän kuukauden ajan, voit pitää yhden maksuvapaan kuukauden. Vuoden aikana maksuvapaita kuukausia voi pitää korkeintaan kaksi, joiden avulla voit väliaikaisesti helpottaa juoksevien kulujesi hoitamista. Maksuvapaan kuukauden korko lisätään velkaan, mikä pidetää lainan takaisinmaksuaikaa vastaavasti.

2000 euron Halino-laina

  • Lainasumma 2000 € (valitse väliltä 500 – 6000 euroa)
  • Maksuaika 1 – 5 vuotta 2000 euron lainalla
  • Mahdollisuus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa
  • Voit maksaa lainaasi myös sovittua nopeammin veloituksetta
  • Lainapäätös heti ja rahat tilille 1 – 3 pankkipäivän aikana
  • Täysin kuluton 14 päivän palautusoikeus
  • Mahdollisuus valita Lainaturva-vakuutus, jolla suojaat lainanmaksukykysi ikävissä elämäntilanteissa.

Kahden tuhannen euron luoton hakeminen on vaivatonta. Voit täyttää lainahakemuksen verkkosivuillamme. Saat hakemukseesi alustavan päätöksen heti. Voit allekirjoittaa verkkohakemuksen ja vahvistaa tulosi pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Lainakäsittelijämme tekevät lopullisen lainapäätöksen ennen rahojen ulosmaksua. Rahat maksetaan omalle pankkitilillesi jopa saman päivän aikana.

Esimerkkilaskelman kahden tuhannen euron luotolle eri laina-ajoille näet laskuristamme!

Hae 2000 euroa lainaa. Kohtuullinen kuukausierä.

Päivitä viihde-elektroniikkasi Halinon avulla


Hajosiko tietokoneesi tai haluatko päivittää olohuoneesi television ja kotiteatterin uusiin? Viihdekeskuksen uusiminen on kallista, ja siksi sitä tehdessä kannattaa hyödyntää elektroniikkaliikkeiden tarjouksia. Tarjoukset ovat usein tuotteesta riippuen jopa satojen eurojen arvoisia. Tarjoushinnat julkaistaan kuitenkin lyhyelä varoitusajalla eikä ostajan säästöt välttämättä juuri tällöin riitä tarjoukseen tarttumiseen.

Tällaisessa tilanteessa 2000 euron kulutusluotto voi olla loistava apu, jonka avulla tarjoushintojen hyödyntäminen onnistuu. Halino-lainan hakeminen ja luottopäätöksen saaminen on nopeaa: saat alustavan lainapäätöksen välittömästi ja rahat siirretään tilillesi 1 – 3 pankkipäivän kuluessa. Lisäksi jos 14 vuorokauden sisällä päätätkin muuttaa mieltäsi ja palauttaa ostoksesi, voit perua myös lainasopimuksen täysin veloituksetta.

 

Nopean lainan avulla kodin remontti alkuun


Olet saattanut jo pitkään suunnitella kotisi pintaremontointia tai vaikka vain olohuoneen kalusteiden uusimista. Kodin kunnostamisprojekti on saattanut olla tauolla jo pitkään – olisiko nyt sopiva hetki aloittaa remontointi? Halino-laina on kätevä tapa vauhdittaa remontin tai muun kunnostustyön valmistumista.

Kahden tuhannen euron lainalla saat olohuoneen sohvakalusteet vaihdettua vanhoista ja rispaantuneista uutuuttaan kiiltäviin. Lainasumma on myös sopiva kesämökin pintaremontteihin. Lue lisää lainan käyttämisestä remontointiin.

Voit hakea Halino-lainaa summalle väliltä 500 – 6000 euroa. Lainassa ei ole koron ja tilinhoitomaksun lisäksi muita kuluja ja lainan lyhentämisestä on mahdollista pitää vuosittain kaksi maksuvapaata kuukautta. Mikäli tulet lainan nostettuasi toisiin ajatuksiin, voit peruuttaa lainasopimuksen täysin veloituksetta 14 vuorokauden ajan.