30.9.2014

Kesärahalla vauhtia kesän rientoihin

kesälainaa-lainaa-kesää-varten

Kesällä menot on usein talvea suuremmat. Kaikki ympäri Suomea ja kauempanakin järjestetyt kesätapahtumat kutsuvat viettämään mukavia päiviä poissa kotoa. Hauskuus ei aina ole ilmaista, joten rahalle on tarvetta. Hyvä keino rahoittaa kesän riennot on vakuudeton kulutusluotto. Muutamalla tonnilla tekee lyhyestä kesästä kertaluokkaa hauskemman.

Lainan voi ottaa pitkälle maksuajalle, jolloin kuukausierän suuruus jää matalaksi. Lainaa voi lyhentää joustavasti omalla maksuaikataululla. Kesällä on kuitenkin mukava ottaa elämä hieman rennommin, eikä venyttää joka senttiä. Esimerkiksi perheen hauska päivä huvipuistossa tai viikonloppu musiikkifestareilla maksaa jonkin verran, mutta niitä kokemuksia on mukava muistella pitkälle syksyyn. Kokemusten arvoa ei voi rahassa mitata.

Kesänvietto mökillä kuuluu monen suomalaisen elämään. Mökkikin kaipaa joka vuosi monenlaista kunnostamista, eikä se välttämättä onnistu ilman rahaa. Jo pienellä summalla saa mökille ihanan uuden ilmeen. Hae sopivan kokoinen kulutusluotto, ja pidä kesämökkisi kunnossa!

Kesärahaa haet helposti meiltä nopeasti ja vaivattomasti. Vietä kesä rennoissa tunnelmissa ja hae lainaa Halinolta! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, ja kerromme mielellämme lisää!