1.6.2018

Kesää ei kannata hukata: neljä tapaa viettää aurinkoinen kesäpäivä

kesätekemistä-mitä-tehdä-kesällä

Suomessa on neljä vuodenaikaa, ja vain yksi niistä on edes etäisesti lämmin näillä leveyspiireillä. Rajallista kesäaikaa siis kannattaa viettää ulkona, kun se vihdoin on koittanut Suomeenkin. Seuraavassa neljä mahtavaa kesäaktiviteettia.

 

1. Löhöily rannalla


Kun vedetkin hiljalleen lämpenevät, ranta on mitä oivallisin kesäkohde. Pyyhe alustaksi rantahiekkaan, ja aurinkoa ottamaan. Vedessäkin voi uida, soutaa, vesijetteillä tai soutaa kanooteilla. Hauskaa puuhaa kerrassaan, kunhan muistaa aurinkorasvan.

 

2. Piknik puistossa


Pakkaamalla eväskori täyteen herkkuja, ja viemällä se ja perhe lähimpään puistoon, on mahdollista viettää ikimuistoinen kesäpäivä. Kun siirtymä puistoon tehdään pyörillä, tulee päivän liikkumistarpeetkin samalla täytettyä. Mukaan kannattaa ottaaa muutama ulkopeli ja viltti. Frisbeetä heitellessä kesäfiilis on korkeimmillaan.

 

3. Kiertely kaupungilla


Kaupungin urbaanissa menossa on viehätyksensä kesälläkin. Terassit virvoikkeineen kutsuvat käymään, ja kaupoissa on alennusmyynnit käynnissä. Monet museot ja teatterit pitävät ovensa auki myös kesällä. Rauhallinen kävely ympäri keskustan kortteleita jäätelö kädessä on kerrassaan mukavaa.

 

4. Mökille tai pihalle grillaamaan


Suomalaiseen kesään kuuluu mökkeily ja grillaaminen, yhdessä tai erikseen. Mikäli ei omaa mökkiä löydy, on monessa paikassa yleisiä nuotio- tai grillipaikkoja, ja pienen grillin voi vaikka kantaa pihalle. Grilliin voi heittää perinteisesti makkaraa, tai vaikka kasviksia ja kalaa. Monenlaiset herkut saavat aivan omanlaisensa maun grillissä. Savustamallakin voi ruokaa kypsyttää, ja hyvää on!

Kesällä voi toki tehdä mitä haluaa, ainakin jos on lomalla. Tärkeintä on ottaa rennosti ja antaa aikaa itselle. Mikäli kesän aikana tulee rahoitustarpeita, lainapalvelumme on auki koko kesän, ja palvelee asiakkaita jokaisena arkipäivänä. Lainaa 2000 € heti Halinolta kesän rientoihin.

Mukavaa kesää toivottaa Halino!