27.9.2018

Asiakastarina: Remonttilainaa mökkiä varten

remonttilainaa-kesämökki

Uusimaalainen Sanna, 42, perheineen ostivat hiljattain kesämökin Saimaan rannalta. Kymmeniä vuosia vanha mökki oli jo nähnyt parhaat päivänsä ja pintaremontin tarve oli suuri. Lisäksi rakennuksen ulkoseinien maalipinta olisi pitänyt uusia jo vuosia sitten.

Perhe oli yhdessä sukulaistensa kanssa suunnitelleet viettävänsä juhannuksen Sannan perheen mökillä. Sanna halusi kesämökin remontin valmiiksi kesää ja erityisesti juhannusta varten.

Elettiin jo huhtikuun loppua ja juhannukseen oli enää kaksi kuukautta aikaa. Jotta mökki olisi edustuskunnossa juhannuksena, olisi remontin suunnittelu aloitettava välittömästi. Itse remontin suunnittelun lisäksi perheen täytyi miettiä, miten mökkiremontti rahoitettaisiin.

Ajatus mökin remontoinnista heräsi verrattain myöhään eikä perheellä ollut kaikkia siihen tarvittavia varoja säästössä. Sanna arvioi mökin pintaremontin ja maalauksen maksavan yhteensä noin 8000 euroa, joista perheellä oli ennestään säästössä 5000 euroa. Puuttuvat 3000 euroa perhe päätti lainata.

Sanna haki 3000 euroa lainaa nopeasti Halinolta. Lainahakemuksen Sanna täytti kätevästi netissä ja sai alustavan lainapäätöksen välittömästi. Lopullisten tarkastusten jälkeen 3000 euroa maksettiin Sannan pankkitilille vielä saman päivän aikana.

Mikäli sinulla on tarvetta remontoida kotiasi tai vapaa-ajan asuntoasi, kannattaa tutkia sopisiko Halinon remonttilaina sinun tarpeisiisi. Vaikka syksy ei remontoinnin kannalta ole välttämättä se paras ajankohta, voi remontin suunnittelun ja budjetoinnin aloittaa jo nyt. Halino myöntää vakuudetonta lainaa 100 – 6000 euroa ja lainan takaisinmaksuaika on valintasi mukaan 1 – 5 vuotta. Lisäksi ikävien yllätysten varalle on lainalle saatavana Lainaturva-vakuutus, joka turvaa lainanmaksukykysi ikävien elämäntilanteiden varalta.

Asiakastarina-sarja käsittelee elämäntilanteita, joissa rahantarve ilmeistyy yllättäen ja sekoittaa henkilön talouden. Halino-lainan avulla talous voidaan saada kuntoon ja elämä taas raiteilleen.