9.2.2024

Asiakastarina: Halino mahdollisti unelmien kesämökin

Pääkaupunkiseudulla asuvat Arto, 34, ja Heli, 35, olivat pitkään etsineet itselleen kesämökkiä, joka toimisi pakopaikkana pääkaupunkiseudun hälinälle. Toivelista ei ollut pitkä mutta kriteereitä täyttäviä mökkejä ei ollut tullut vastaan useampaan vuoteen. Yhtenä päivänä pariskunta kuitenkin tutustui mökkiin, joka täytti lähes kaikki toiveet.

 

Toivelistan täyttänyt mökki – melkein

 

Pariskunnan toiveena oli, että mökki sijaitsisi lyhyen matkan päässä, jotta rauhoittumaan olisi mahdollista lähteä vain viikonlopuksi. Heille oli myös tärkeää, että mökki sijaitsee vesistön äärellä sekä se, että tontti olisi suuri, mikäli tulevaisuudessa pihamaalle haluaisi rakentaa lisärakennuksia.

Pariskunta löysi pitkän etsinnän jälkeen nämä kriteerit täyttävän mökin, mutta mökin pintaratkaisut olivat jääneet viime vuosituhannelle. Lisäksi mökki vaatisi kokonaan uuden laiturin. Koska kriteerit täyttänyt mökki itsessään vei mökkiä varten tehdyt säästöt, ei budjettia riittänyt enää remonttikuluihin.

 

Halino apuun mökin remonttiin

 

Arto ja Heli pohtivat pitkään, mikä olisi järkevin ratkaisu. Haluaisivatko he jatkaa vielä etsintöjä vai tyytyisivätkö mökin nykyiseen kuntoon? Pian pariskunta kuitenkin tutustui Halinon remonttilainaan ja tiesivät, mikä olisi oikea ratkaisu. Pariskunta haki helposti remonttilainaa, ja kun hyväksytty päätös saapui, olivat he pian myös onnellisia mökin omistajia.

Pariskunta remontoi mökin sisätilan sekä hankkivat mökille uuden laiturin. Edellinen kesä meni pitkälti suunnittelussa ja remontissa, mutta loppukesästä pariskunta pääsi hyödyntämään mökkiä jo sen käyttötarkoituksessa – rauhoittumiseen.

Onneksi kevät ja kesä saapuu nopeammin kuin uskommekaan, ja pian pariskunta pääsee nauttimaan uudesta mökistään!

 

Asiakastarina-sarja käsittelee elämäntilanteita, joissa rahantarve ilmestyy yllättäen ja sekoittaa henkilön talouden. Halino-lainan avulla talous voidaan saada kuntoon ja elämä taas raiteilleen.