12.5.2023

Asiakastarina: Halino lainan avulla ikimuistoinen vauvavuosi

Pirkanmaalla asuvat Mari, 27, ja Väinö, 29, saivat esikoisensa vuosi sitten. Esikoista varten oli hankittu hyvissä ajoin kaikki tarvittava. Lapsen saavuttua Mari alkoi tutustumaan erinäisiin aktiviteetteihin, joihin haluaisi lapsen viedä. Koska Mari oli äitiyslomalla, ei uudet aktiviteetit sekä menoerät olleet toivottuja juuri siihen elämäntilanteeseen. 

 

Unelmana ikimuistoinen vauvavuosi

 

Mari tutustui pian lapsen syntymän jälkeen erilaisiin kerhoihin sekä aktiviteetteihin, joita alueella järjestettiin vauvoille. 

Erityisesti musiikkikoulu, uimakoulu ja perheen yhteinen jumppa kiinnosti Maria. Hän oli myös kuullut valtavasti hyvää vauvojen osteopatiasta, jossa haluaisi esikoisensa kanssa käydä. 

Mari ja Väinö olivat säästäneet tietoisesti vauvavuotta varten, mutta kerhojen sekä muiden aktiviteettien hinta yllätti pariskunnan. 

 

Laina Halinolta mahdollisi tapahtumarikkaan vauvavuoden

 

Mari ja Väinö alkoivat tutkimaan vaihtoehtoja, ja päätyivät ottamaan yhteisen lainan Halinolta. Näin ollen aikaisemmin säästetyt varat jäivät talteen tulevaa varten, ja laina mahdollisti aktiviteetit vauvavuonna.

Pieni perhe kävi yhdessä vauvauinnissa, musiikkikoulussa sekä osteopatiassa. Kun esikoinen hetki sitten täytti yksi vuotta, lainarahoista maksettiin vielä yhteinen perhekuvaus valokuvaajan kanssa. 

 

Asiakastarina-sarja käsittelee elämäntilanteita, joissa rahantarve ilmestyy yllättäen ja sekoittaa henkilön talouden. Halino-lainan avulla talous voidaan saada kuntoon ja elämä taas raiteilleen.