31.7.2018

Asiakastarina: Avioero sekoitti Mikan talouden

avioero-laina

Uudellamaalla asuvan Mikan, 39, avioliitto päättyi myrskyisissä merkeissä. Yhteinen asunto irtisanottiin ja parin yhteinen omaisuus jaettiin. Uusi asunto täytyi löytää nopeasti, ja uuteen kotiin oli tehtävä paljon erilaisia hankintoja.

 

Asumiskulut nousivat eron myötä


Pari asui ennen avioeroa edullisessa asunnossa ja eron jälkeen molemmat muuttivat omiin asuntoihinsa. Koska asunto piti saada nopealla aikataululla, Mika ei voinut nirsoilla asunnon vuokrahinnan suhteen. Lisäksi asunnosta piti maksaa useamman kuukauden vuokravakuus. Näistä syistä hänen asumiskustannuksensa nousivat eron myötä huomattavasti.

Uuteen asuntoon piti myös hankkia kalusteita aina sängystä lähtien. Lisäksi asuntoon täytyi ostaa tavallisia esineitä ja tarvikkeita, kuten astiasto, televisio ja ruokapöytä. Olihan avioliiton yhteiset esineet ja huonekalut jaettu erotilanteessa.

Yhteenlasketut kustannukset kasvoivat jopa tuhansiin euroihin. Koska avioero tuli Mikalle osin yllätyksenä, ei hän osannut varautua siihen taloudellisesti. Mikan säästöt eivät riittäneet kaikkiin eron aiheuttamiin kuluihin.

 

Lainaa eron kuluihin


Mikalle oli kuitenkin tarjolla rahallista apua erosta selviytymiseen. Hän päätti hakea Halino-lainaa helposti täytettävällä nettihakemuksella. Mika sai alustavan lainapäätöksen välittömästi ja allekirjoituksen jälkeen rahat maksettiin hänen pankkitililleen saman päivän aikana. Nopean lainanhakuprosessin myötä Mika pääsi pikaisesti asettumaan aloilleen ja jatkamaan elämäänsä.

Mikäli sinä tarvitset pikaista rahoitusta arkeesi tai juhlaasi, on Halino-laina loistava vaihtoehto. Esimerkiksi Halinolla on 2000 euroa lainaa heti saatavilla nopealla nettihakemuksella. Voit tutustua Halino-lainaan Laina-sivullamme.

Asiakastarina-sarja käsittelee elämäntilanteita, joissa rahantarve ilmeistyy yllättäen ja sekoittaa henkilön talouden. Halino-lainan avulla talous voidaan saada kuntoon ja elämä taas raiteilleen.