5000 euron nopea ja halpa laina


Halino on kätevä ratkaisu satunnaiseen rahantarpeeseen


Tarvitsetko lisärahoitusta arkeesi tai juhlaasi? Kulutusluotolla voit paikata väliaikaista rahantarvettasi. 5000 eurolla voit vaihtaa vanhan autosi uuteen, lähteä kaukomatkalle tai esimerkiksi yhdistää pienemmät ja kalliimmat lainasi yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen on usein sekä taloudellisesti että ajankäytöllisesti viisasta.

Halino-laina on ratkaisusi, kun tarvitset esimerkiksi autolainaa, lomalainaa tai yhdistelylainaa. Oli käyttötarkoituksesi mikä tahansa, Halinoa on mahdollista hakea jopa 5000 euroon saakka ja jopa viiden vuoden maksuajalla. 5000 euron lainan kuukausierä on alkaen 123€ kuukaudessa. Lisäksi lainan lyhentäminen sovittua maksusuunnitelmaa nopeammin on täysin kulutonta.

 

Halino-lainaa on helppo hakea ja saat lainapäätöksen heti


Halinoa on vaivatonta hakea verkkosivujemme lainahakemuksella. Voit myös halutessasi hakea lainaa puhelimitse soittamalla asiakaspalveluumme. Kun hakemus on lähetetty, saat alustavan lainapäätöksen heti. Lopullisten tarkastusten jälkeen rahat siirretään pankkitilillesi.

Halino lisää taloutesi joustavuutta. Mikäli olet hoitanut lyhennykset ajallaan neljän kuukauden ajan, voit pitää yhden maksuvapaan kuukauden. Vuoden aikana maksuvapaita kuukausia voi pitää korkeintaan kaksi, joiden avulla voit väliaikaisesti helpottaa laskujesi maksamista. Maksuvapaan kuukauden korko lisätään velkaan, mikä pidentää lainan takaisinmaksuaikaa vastaavasti.