Latautuu... odota

Laina tilille jo tänään?


Lainat maksetaan asiakkaille heti, jopa saman päivän aikana!


Usein tarve rahoille on heti, ei viikon päästä. Siitä syystä Halino-lainat pyritään maksamaan asiakkaille mahdollisimman nopeasti. Nopea maksu ei tarkoita huolimatonta luottopäätöstä, sillä jokainen hakemus käsitellään lainakäsittelijöiden toimesta ennen ulosmaksua. Mikäli lainahakemus hyväksytään voimme maksaa lainan heti tilille, ilmoittamaasi tilinumeroon. Teemme maksuja jokainen arkipäivä, joten tilisiirto tilillesi tapahtuu erittäin nopeasti, joissain tapauksissa jopa saman päivän aikana. Saat siis tarvittaessa lainaa heti tilille.

Hakemuksen täyttäminen ei kestä kuin hetken. Täytä verkkohakemus huolellisesti. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan lainapäätöksen heti.

Rahat tilille tai rahalähetyksenä


Lainahakemuksessa pyydetään ilmoittamaan oma tilinumerosi. Tarkistathan että se on varmasti oikein. Kunhan tilinumero on IBAN-muodossa, ja muuten oikein, maksamme lainan heti tilillesi käsiteltyämme hakemuksen ja olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja vahvistanut tulosi. Rahat näkyvät omalla tililläsi pian lainan ulosmaksun jälkeen.

Tilisiirron edellytys on että kaikki tiedot hakemuksella on oikein ilmoitettu. Jos tiedoissa on epäselvyyksia, lainaa ei saa tilille heti, vaan rahojen käyttöönotto viivästyy. Eli jos tarvitset rahat käyttöösi nopeasti, tarkista että lainaa hakiessa kaikki tiedot kuten esimerkiksi tilinumero on varmasti oikein ilmoitettu.