Latautuu... odota

Halpa 4000 euron kulutusluotto


Hae kulutusluottoa unelmiesi täyttämiseksi


Onko sinulla jo pitkään ollut unelma? Se saattaa olla esimerkiksi lomamatka Yhdysvaltoihin, vanha moottoripyörä tai vaikka videotykki elokuvien katseluun. Mikä tahansa oma unelmasi on, voimme auttaa sinua sen toteuttamisessa.

Lainamme riittää monen unelman täyttämiseen. Oli tarvitsemasi summa sitten 4000 euroa tai jokin muu 500 – 6000 euron väliltä, voimme tarjota sitä sinulle. Täytät vain nopean ja yksinkertaisen lainahakemuksen verkkosivuillamme. Saat alustavan lainapäätöksen heti. Kun lainakäsittelijämme on tehnyt lopulliset tarkastukset, rahat maksetaan pankkitilillesi. Voit itse valita sinulle sopivan takaisinmaksuajan sekä kuukausierän.

 

Halino-lainan hinnoittelu on selkeää


Halino-laina on hinnoiteltu mahdollisimman yksinkertaisesti. Maksat ainoastaan vuosikorkoa, ja lainasummasta riippuvaa kuukausittaista tilinhoitomaksua. Mitään muita kuluja kuten lainan järjestelymaksuja ei ole. Mikäli muutat mielesi lainatarpeesi suhteen, voit peruuttaa lainasopimuksen täysin veloituksetta 14 vuorokauden ajan.

Vakuudetonta Halino-lainaa on myös mahdollista hakea yhdessä yhteishakijan kanssa. Tällöin myönnettävä lainasumma on mahdollisesti suurempi. Lisäksi Halinoon on tarjolla Lainaturva-vakuutus, jonka avulla turvaat lainanmaksukykysi myös ikävässä elämäntilanteessa. Lue lisää Lainaturvasta.