Latautuu... odota

3000 euron vakuudeton laina


Nopea ja vaivaton laina tuo joustavuutta talouteesi


Ilmaantuiko sinulle yllättävä rahantarve, jonka maksamiseen sinulla ei juuri nyt olisi varaa? Maksamisen voi siirtää tulevaisuuteen ja jakaa myös pienempiin osiin hakemalla meiltä 3000 euron lainan.

Kolmella tuhannella eurolla hoidat vaivattomasti perheen kaukomatkan, uuden asunnon vuokravakuuden tai maksat vaikka pois vanhoja lainojasi, jotka ovat lainasummiltaan pienempiä ja kuluiltaan kalliimpia. 3000 euroa on myös hyvä summa uuden kodin sisustamiseen tai käytetyn veneen hankintaa. Oli rahantarpeesi sitten hyöty- tai huvitarkoitukseen, kulutusluottomme avulla saat talouteesi joustavuutta.

 

Halino-laina on helppo ratkaisu yllättäviin rahantarpeisiin


Lukuisat internetissä haettavat lainat sisältävät avausmaksun sekä muita piilokuluja. Nämä kulut nostavat usein lainan todellista vuosikorkoa huomattavasti. Lisäksi avausmaksut ovat monesti jopa satoja euroja.

Vakuudetonta 3000 euron lainaa on yksinkertaista hakea verkkosivujemme lainahakemuksella ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Voit myös tarvittaessa hakea lainaa ilman vakuuksia puhelimitse soittamalla asiakaspalveluumme. Rahat siirretään tilillesi heti, kun lainakäsittelijämme on tehnyt lopulliset tarkastukset.

Halino-lainan hinnoittelu on selkeää. Maksat vain korkokulut, ja lainasummasta riippuvaa tilinhoitomaksua. Lisäksi mikäli lainaa on lyhennetty asianmukaisesti neljän kuukauden ajan, voit pitää tarvittaessa maksuvapaan kuukauden. Lainaa on myös mahdollista tarpeen vaatiessa korottaa jopa 6000 euroon saakka.